Ritje's Site

Wie ben ik?

Ik ben Ritje, geboren onder het zonneteken Waterman.Watervrouw

Graag wil ik wat van mijn ervaring met je delen:
Van tijdens mijn jeugd nam ik van alles waar, voelde ik allerlei aan dat dan op latere datum realiteit werden. Toch begreep ik niet hoe het kwam of wat het was. Met mijn ouders erover praten kon niet, ik moest maar beter zwijgen. Die mensen wisten ook niet beter.

Verschillende jaren had ik een innerlijk zoekend gevoel, eigenaardig genoeg wist ik zelf niet wat ik zocht... Tot ik op een gegeven moment, en bij toevalligheid, een kaartlegster ontmoette. Ondertussen heb ik leren begrijpen dat deze ontmoeting mij toe-viel, want niets gebeurt er zo maar zonder doel. Haar ontmoeten was voor mij een openbaring, waar ik nog altijd dankbaar voor ben. Ook via Tarot heeft ze me de gelegenheid gegeven om uren met haar te praten over deze meerwaarde in het leven.

Samen met vrienden volgden we allerlei cursussen en lezingen ... zodoende leerde ik het koren van het kaf scheiden, m.a.w. ik wou met de voetjes op de aarde blijven. Na een aantal jaartjes, het kwam gewoon zo, het viel me toe, was er een vriendin die me op een stoel plaatste om cursus te geven. Ik zal er haar dankbaar om blijven.

Zodoende ondervind ik dat er heel wat mensen de behoefte hebben om te leren begrijpen wat er in hen beweegt. Het doet me goed dat ik daar mijn deeltje in kan bijdragen.

Fijn dat je op mijn website komt kijken, dank je.